|

Korjaus, huolto ja varaosat


Menikö näyttö rikki tai onko akku sökönä? Meiltä saat laadukkaat varaosat puhelimeesi edullisesti. Takuukorjaamme myös meiltä ostetut Ulefone, AGM, Blackview, Doogee, Oukitel ja Xiaomi puhelimet. Takuutapauksissa paina tästä.

Annamme työllemme 12 kuukauden takuun, paitsi kastuneille laitteille ja akun vaihdoille. IP67 ja IP68 suojatuille puhelimille ei taata vesitiiviyttä sen avaamisen jälkeen. Mikäli puhelimesi ei tule kuntoon, emme veloita mitään. Helppoa ja riskitöntä! 

Voit maksaa huollon vasta jälkikäteen, kunhan olet ensin varmistanut työn laadun ja laitteesi toimivuuden. Laskulla saat 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa, tarvittaessa voit myös maksaa osissa.


PYYDÄ ILMAINEN HINTA-ARVIO PUHELIMESI HUOLLOLLE PAINAMALLA TÄSTÄ! tai katso huoltosivumme Parashuolto.fi


Muistathan myös tehdä puhelimen perushuollon säännöllisesti! Moni muistaa pitää auton ja tietokoneen tikissä vuosittaisilla huolloilla. Puhelimen huolto jää monelta välistä, mutta sen huoltaminen pidentää älypuhelimesi käyttöikää, ehkäiset sen hidastumista käytössä ja parannat akun kestoa. Meiltä perushuollot hintaan 49€.


Perushuoltoon sisältyy mm.

- Uusi panssarilasi asennettuna puhelimeen

- Puhelimen putsaus sisältä ja ulkoa. Puhdistamme latausportin, näppäimet, kuulokeliitännän, kamerat, mikrofonin, kaiuttimet ja muut sisäiset osat. 

- Akun toiminnan tarkistaminen / akun vaihto. Mikäli akku kaipaa uusimista, veloitetaan siitä erikseen. Yleensä noin 20€.

- Virusten ja haittaohjelmien tarkastus ja puhdistus. Edellyttää sitä, että puhelin ei ole lukossa / meille toimitetaan lukituskoodi tai kuvio.

- Puhdistamme puhelimesta turhat tiedostot jotka vievät tilaa ja joita ei tarvita käytössä. Edellyttää sitä, että puhelin ei ole lukossa / meille toimitetaan lukituskoodi tai kuvio.


PYYDÄ ILMAINEN HINTA-ARVIO PUHELIMESI HUOLLOLLE PAINAMALLA TÄSTÄ! tai katso huoltosivumme Parashuolto.fi


Haluatko lisätietoja tai kysyä jotakin? Anna palaa! Pyrimme vastaamaan 24h sisällä.