|

Miksi minä ostaisin teiltä?


Lyhyesti: tilaustuotteet nopeammin kuin muualta, meiltä saat tuotteille takuun, ilmaisen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, huolehdimme Sinusta kaupanteon jälkeenkin vaikka ongelmia ilmaantuisikin, ostaminen on turvallista ja riskitöntä. Alla kuitenkin eriteltynä lisää syitä, miksi kannattaa ostaa meiltä.


- Nopeampi kuin muut! Miksi odottaisit 4-8 viikkoa, kun voit saada tuotteen 3-7 arkipäivässä. Tilaustuotteilla toimitusaika on 3-7 arkipäivää (DHL), muualta tai itse tilatessa pääset odottelemaan 4-8 viikkoa.

Itse tilatessa kiinalaisilta sivustoilta ei tule takuuta, tuotteet voivat olla kopioituja tai tehtaalta ulosmyytyjä kakkoslaadun tuotteita. Katso lisää täältä .

- Erinomaisesti hoidettu takuu. Hoidamme takuuasiat Suomessa. Jos laitteesi menee rikki, saat heti vastaavan laitteen tilalle.

- Helpot ja ilmaiset palautukset. Miksi tyytyisit lakisääteiseen pakolliseen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuteen, meiltä saat takuun ja 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden sekä palautukset hoituvat ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse maksaa mitään peruutusmaksuja ja ylimääräisiä postikuluja


Ja lisää hyviä syitä...


- Olemme täysin kotimainen yritys.

- Vaikka osa merkeistä voi kuulostaakin oudoilta, takaamme että myymämme tuotteet ovat laadukkaita. Myymämme merkit ovat maailmalla tunnettuja ja saaneet hyviä arvosteluja. Tämän vuoksi juuri nämä tuotemerkit päätyivät valikoimaamme.

- Usein edullisia ja kalliita puhelimia kasataan samoilla tehtailla, samoista osista. Osassa tuotteissamme (mm. Doogee) käytetään Sonyn, LG:n ja Samsungin osia esimerkiksi akkujen ja kameroiden osalta. Muistathan, että käyttöjärjestelmät ovat samat edullisissa ja kalliissa puhelimissa (Android).Jos et tiedä, minkä laitteen ostaisit, haluat lisää tietoa laitteista tai muuta tietoa, niin ota rohkeasti yhteyttä! Katsotaan juuri Sinulle sopiva laite ja maksuehdot. Lähdemme liikkeelle siitä, mitä Sinä haluat. Kyllä me löydetään Sinullekin ratkaisu!

Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella , sähköpostilla asiakaspalvelu(at)arlatec.fi, lähettämällä viestin Whatsappissa numeroon 045 7873 4955 tai soittamalla meille numeroon 045 7873 4955.
Haluatko lisätietoja tai kysyä jotakin? Anna palaa! Pyrimme vastaamaan 24h sisällä.