|
F-Secure Total 2 vuotta, 5 laitetta
F-Secure Total 2 vuotta, 5 laitetta

F-Secure Total 2 vuotta, 5 laitetta

104,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Ilmainen toimitus 1 - 1 työpäivää

Huom! Tuote toimitetaan sähköpostiin. Toimitetaan yleensä saman päivän aikana, kuitenkin 24h sisällä. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Tuote on mahdollista toimittaa myös fyysisenä tuotteena postitse.


TIETOTURVA JA YKSITYISYYS YHDELLÄ TILAUKSELLA


Pankkiasioiden, ostosten ja sosiaalisen toiminnan tekeminen edellyttää nykyään yhä enemmän henkilökohtaisen elämän jakamista Internetissä. Tämä tarkoittaa, että meidän ei ole suojattava vain laitteitamme vaan myös henkilökohtaisia tietojamme. F Secure TOTAL yhdistää palkitun SAFE-tietoturvan ja helppokäyttöisen FREEDOME VPN yksityisyydensuoja¬sovelluksen yhteen tilaukseen. Tällä tavalla saat kattavan tietoturvan ja yksityisyydensuojan kaikkiin laitteisiisi.


Tietojenkalasteluviestien ja virusten tarkoituksena on tuoda kehittäjilleen rahaa. Niiden määrä onkin kasvanut merkittävästi. Eri virukset voivat kerätä henkilö¬kohtaisia tietoja: yhteystietoja, kuvia, muita tiedostoja ja verkkopankkitietoja. Keräämillään tiedoilla kyberrikolliset voivat päästä käsiksi pankkitietoihisi ja muihin henkilökohtaisiin tietoihisi ja aiheuttaa paljon peruuttamatonta tuhoa. Ostosten tekeminen, laskujen maksaminen ja tietojen jakaminen älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla on helppoa, joten laitteet kannattaa aina suojata haittaohjelmistoilta.


F-Secure TOTAL on PC- ja Mac-tietokoneille sekä Android- ja iOS-älypuhelimille ja tableteille kehitetty tietoturva, joka suojaa Internetin käyttösi ja estää sen seuraamisen.


Sähköpostitse toimitetulla tuotteella ei ole palautusoikeutta. Postitse toimitettava tuote voidaan palauttaa, mikäli koodia ei ole aktivoitu,


Haluatko lisätietoja tai kysyä jotakin? Anna palaa! Pyrimme vastaamaan 24h sisällä.