|

Iskun- ja vedenkestävät IP68 / Rugged

11 Tuotetta

Valikoimassamme on markkinoiden parhaat IP68 suojatut puhelimet. Tämän on todistaneet monet tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat olleet pettyneitä markkinoilla oleviin ominaisuuksiinsa nähden kalliisiin puhelimiin, jotka eivät ole kuitenkaan kestäneet vettä tai ovat hajonneet ennenaikaisesti.

Pölyä, likaa, vettä, kuraa, kovaa kohtelua, iskuja, putoamisia... Nämä puhelimet kestävät kovemmassakin käytössä - todistetusti. Tällaisen puhelimen ostamisen jälkeen ei tarvitse huolehtia, jos puhelin putoaa tai kastuu. 

Olitpa sitten ulkotyöntekijä, luonnossaliikkuja, Schwarzenegger tai muuten vain tarvitset puhelinta, joka kestää kovassa käytössä, on nämä sinulle tehty.


IP67 suojaus tarkoittaa, että puhelin on täydellisesti pölytiivis ja kestää hetkellisen upotuksen veteen. 

IP68 luokitus tarkoittaa, että puhelin on täydellisesti pölytiivis ja kestää jatkuvan upotuksen veteen.

IP luokitus ei suoraan tarkoita, että puhelin olisi iskunkestävä. Iskunkestävyys luokitellaan monella eri tavalla ja joissain puhelimissa voi olla iskunkestävä runko ja joissain iskunkestävä/naarmuuntumaton lasi. Virheellisesti usein kaikkia IP luokiteltuja puhelimia myydään myös täysin iskunkestävinä. Iskunkestävyys kerrotaan tuotetiedoissa, mutta yleensä sen näkee suoraan jo puhelimen ulkonäöstä, esim. Doogee S60 vs Huawei Mate 10 Pro. Kummalla uskaltaisit ennemmin hakata nauloja seinään? Alla olevasta valikoimasta kaikki puhelimet ovat täysin vesi- ja pölytiiviitä sekä iskunkestäviä.


  • Näkymä
Haluatko lisätietoja tai kysyä jotakin? Anna palaa! Pyrimme vastaamaan 24h sisällä.