|

Tietoa valmistajista


Alla olevat valmistajat ovat valikoituneet valikoimiimme heidän mm. mallistonsa ja laitteiden korkean laadun vuoksi. Ehdokkaita oli enemmänkin, mutta päätimme karsia listaa erinäisistä syistä. Suurin osa puhelinvalmistajista rakentaa puhelimensa täysin samoista osista, oli kyse sitten Samsungista tai jostain tuntemattomasta merkistä. Todella usein sisältä löytyy samat palikat ja sama käyttöjärjestelmä. Suurin eroavaisuus puhelimissa on hinta ja ulkomuoto. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että toinen olisi toista parempi tai että toinen olisi toista huonompi. On katsottava kokonaisuutta. Tämän vuoksi Sinulla on meidät - onneksi!

Vaikka näitä (ja oikeastaan ihan mitä tahansa) saattaakin löytää joiltain, tunnetuiltakin, kiinasivustolta edulliseen hintaan, suhtaudu varauksella. Osa tuotteista voi olla kopioituja tai tehtaalta halvalla ulosmyytyjä kakkoslaadun tuotteita, joita ei ole tarkoitettu jälleenmyyntiin. Myös sisusosia on voitu vaihtaa halpoihin ja huonolaatuisiin. Myös suoraa valehtelua on tavattu niin jälleenmyyjien kuin tehtaidenkin puolelta, väitetään että laitteessa on tehokkaampi prossu, mitä siinä oikeasti on. Meiltä ostamalla voit luottaa, että näin ei pääse käymään.

Moni ihmettelee, että miten nämä puhelimet voivat sitten olla yhtä hyviä kuin markkinajohtajat, mutta paljon edullisempia. Tähän on monta erinäistä syytä. Suurin syy on se, että tuotteita ei ole brändätty eli merkistä ei tarvitse maksaa.


Jos sana "Kiina" särähtää korvaan ja luulet jo kuulleesi kirosanan, muista että Applenkin tuotteita tehdään Kiinassa. Eiköhän se aihe ole jo sitten loppuunkäsitelty!

Ole siis ennakkoluuloton ja kokeile jotain uutta! Jos taas olet ennakkoluuloinen, kuten me suomalaiset usein ehkä olemme, anna me hoidamme asian - et ole kauaa!AGM - LIVE YOUR DREAM. AGM on iskun- ja vedenkestävien puhelimien johtava brändi tällä hetkellä. AGM puhelimet ovat todella laadukkaita ja suosittuja. Kaikki AGM puhelimet suunnitellaan Saksassa, mutta ne kasataan Kiinassa.

AGM on perustettu vuonna 2008, ja ideana on ollut kehittää puhelimia joilla voi tehdä muutakin kuin soitella. Puhelimia, jotka toimivat muuallakin kuin optimi olosuhteissa. AGM puhelimet täyttävät vähintään IP68 standardin ja myös MIL-STD-810G standardin, joka on yhdysvaltain armeijan kehittämä standardi.  

Blackview - Smartphone for everyone. Blackview tulee lähes aina esille, kun puhutaan laadukkaista IP68 puhelimista. Blackview on perustettu vuonna 2013 ja heidän tuotteita myydään laajasti koko Euroopassa ja Venäjällä. Yrityksen perustaja uskoo, että korkealaatuisen teknologian ei tarvitse maksaa omaisuutta. Tämän he ovat myöskin osoittaneet todeksi. 

Yritys panostaa laatuun ja kovaan ammattitaitoon. Jokainen työvaihe on tarkkaan suunniteltu ja tuotteet käyvät läpi erilaisia laatutarkistuksia työvaiheiden välissä. Heidän tavoitteena on luoda asiakkailleen nautintoa jokapäiväisestä elämästä. 


Blackview tarjoaa laitteilleen vuoden takuun. Me tarjoamme Blackview:n laitteille 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden!

Doogee - Connect people and the world. Doogee on perustettu vuonna 2013 ja sen taustat ovat lähtöisin Japanista, mutta on nykyisin kiinalaisomistuksessa. Suurinosa Doogee puhelimista suunnitellaan Japanissa. Doogeen laitteet ovat todella laadukkaita ja heillä on erittäin kattava mallisto. Suuren kysynnän vuoksi osa laitteista on tehtaalta loppu, joten emme saaneet aivan kaikkea myyntiin. 

Doogeen markkinat ovat maailmanlaajuiset, mutta suurimmat markkinat ovat Romaniassa, Tsekissä ja Unkarissa. Kiitos meidän, Doogee on nyt virallisesti laajentanut myös Suomeen. Doogee on kova jalkapallofani ja heiltä löytyykin paljon historiaa jalkapallojoukkue Villareal C.F:n kanssa!

Maahantuomme kaikki Doogeet itse, suoraan tehtaalta. Tehtaan mukaan olemme Doogeen ensimmäinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Olemme myös täysin valtuutettuja huoltamaan ja korjaamaan Doogee puhelimia. Meillä on tehtaan ohjeet ja tarvittavat välineet laitteiden korjaamiseksi ja takuuhuoltoon. Doogeen puhelimista löytyy myös Samsungin ja Sonyn tekniikkaa.

Doogee tunnetaan erityisesti sen kestävistä IP68 puhelimista, jotka ovat toden teolla haastaneet vanhat tekijät IP68 markkinoilla.


Doogee tarjoaa laitteilleen vuoden takuun. Me tarjoamme Doogeen laitteille 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden!

MUUT

Muita valmistajia, joita käytämme on mm. Samsung, varsinkin muistikorttien osalta. Oheistarvike valikoimasta löytyy myös tuntemattomia, pieniä valmistajia. Etsimme koko ajan innovatiivisia ja potentiaalisia valmistajia valikoimiimme. Jotain, mitä Suomessa on tähän mennessä missattu. Esimerkiksi Indiegogo on meille tuttu ja seuraamme tämän lisäksi muitakin sivustoja aktiivisesti. Jos vastaan osuu jokin mahtava idea, tulee se valikoimaamme. Jos sinulla on tiedossa joitain hyviä tuotteita tai valmistajia, ole yhteydessä meihin!  

Haluatko lisätietoja tai kysyä jotakin? Anna palaa! Pyrimme vastaamaan 24h sisällä.