|

 

Arlatec vuonna 1992

Arlatec on vuonna 1992 perustettu yritys, jonka silloinen toiminta on lopetettu. Ostimme Arlatecin kesällä 2017 ja muutimme yhtiön toimialaa. Nykyinen toiminta on aloitettu marraskuussa 2017. Vaikka nimi voikin kuulostaa eräältä tutulta maidonvalmistajalta, meillä nimi on ollut käytössä jo ennen heitä. Saamme kuulla tästä paljon kuittailua mutta kestämme kyllä tämän.

 

Arlatec nykyään

Nykyään Arlatec on vauhdilla kasvava yritys. Myymme maahantuomiamme tuotteita verkkokaupassamme sekä muutamien jälleenmyyjien kautta. Keskitymme erityisesti IP68 suojattuihin puhelimiin.

Ensimmäisen vuoden arvioitu liikevaihtomme oli 30 tuhatta euroa, mutta ensimmäisen puolen vuoden aikana liikevaihtomme oli jo 50 tuhatta euroa. Asiakkainamme on kaikenkokoisia yrityksiä pienistä toiminimistä suuriin konserniyrityksiin. Kuluttaja asiakkaat tavoitamme erityisesti kotimaassamme Suomessa, mutta myös Ruotsissa. Tarkoituksenamme on laajentaa myös muihin EU-maihin ja Venäjälle. Asiakaspalvelua tarjoamme pääsääntöisesti suomeksi ja englanniksi, mutta tarvittaessa myös venäjänkielinen ja ruotsinkielinen asiakaspalvelu onnistuu! Asiakkaamme voivat luottaa meihin ja meitä onkin kiitetty asiakaspalvelusta, läpinäkyvyydestä, rehellisyydestä emmekä välttele ongelmatilanteita. Teemme muiden yritysten kanssa paljon yhteistyötä ja tarjoamme tuotteitamme myös jälleenmyyntiin. 

 

Olemme maahantuoja ja maahantuomme suurimman osan laitteistamme itse. Osa tuotteista, kuten osa johdoista ja ohjelmistoista tulevat tukkureilta. Tällä tavoin voimme turvata tuotteiden saumattoman saatavuuden ja nopean toimituksen. Meiltä ostaessa voi luottaa siihen että:

  • Ostaminen ja maksaminen on turvallista sekä riskitöntä
  • Tuotteet saa luotettavasti ja varmasti perille
  • Saat parasta mahdollista asiakaspalvelua
  • Ongelmatilanteissa autamme sinua, emmekä vältä vastuutamme

 

Omaperäinen idea myydä puhelimia. Ihan itsekö keksitte?

Kyllä, ihan itse! Idea lähti siitä, että yksi perustajista olisi halunnut ostaa Kiinasta edullisen puhelimen. Sieltä kun sai specseiltään yhtä hyvän, jopa paremman puhelimen kuin Suomesta, mutta paljon halvemmalla. Innostus kuitenkin laantui hankaluuden takia. Esteitä oli mm. pitkä toimitusaika (jopa yli 40 arkipäivää), ALV maksut, käsittelymaksut Suomeen saapuessa ja epäselvät tullimaksut. Takuuasioiden hoitaminen oli iso ongelma ja kysymysmerkki. Mikäli puhelin olisi hajonnut ja mikäli myyjä olisi suostunut takuuhuoltoon, olisi siinä kestänyt kuukausia sekä toimitusmaksuja Kiinaan ja takaisin olisi tullut jopa puhelimen hinnan verran. Ei tullut mitään. No, ehkä joku suomalainen kauppa myisi samoja puhelimia ja niin myikin, mutta kenelläkään ei ollut varastossa mitään ja hinnat olivat päätä huimaavia. 

Siitäpä se sitten lähti. Aloimme etsimään netistä parhaita valmistajia ja semmoisia, jotka olivat valmiita tiiviiseen yhteistyöhön ja halusivat laajentaa toimintaansa niinkin pieneen maahan kuin Suomeen. Teimme koetilauksia ja testasimme valmistajia ja tuotteita, parhaat selvisivät valikoimaamme asti. Olemme ylpeitä siitä, että saamme myydä virallisesti ensimmäisenä Suomessa Doogee ja  Zopo älypuhelimia ja tarjota teille Blackviewin, AGM:n, Chuwin ja muiden valmistajien laadukkaita tuotteita. 

Mitä tästä opimme? Vältä yrityksen perustaminen, osta puhelin meiltä.

 

Tehtävät ja tavoitteet

 

Arlatecin tehtävänä on:

- Olla kuluttajan puolella. Muunmuassa palautus on tehty erittäin helpoksi eikä siitä tarvitse maksaa. Lisäksi meillä on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Toki mekin voisimme tarjota lain määrittämä pakollisen vain 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, mutta miksi ihmeessä? Luotamme itseemme ja tuotteisiimme ja siksi voimmekin tarjota sinulle kuukauden aikaa miettiä ostostasi! 

- Tarjota parhainta mahdollista asiakaspalvelua. Tarjoamme letkeää ja ihmisläheistä asiakaspalvelua. Emme ole kasvoton yhtiö, joka sanelee sinulle sääntöjä ja käytäntöjään. Toki silti meidän on pidettävä puolemme ja toimittava toimitusehtojemme mukaan. Paras asiakaspalvelu toteutetaan siten, että tarjoamme laajan kirjon yhteydenottokanavia ja yhteydenotto on tehty todella helpoksi. Ajattelemme jokaisen asiakkaan yksilönä ja saat aina henkilökohtaista palvelua. Autamme sinua ongelmatilanteissa ja laitteiden käyttöönotossa. Etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan laitteen, emmekä myy sinulle väkisin kalleinta vaihtoehtoa. Lisäksi asiointi on tehty helpoksi yhden sivun kassalla ja tarjoamme melkoisen kasan eri maksuvaihtoehtoja.

- Tarjota edullisimmat hinnat. Tämä mahdollistetaan siten, että toimitusketjusta on jätetty välikädet pois ja tilaamme tuotteet suoraan tehtailta. Doogeen ja Zopon osalta olemme ensimmäinen virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. Lisäksi kulurakenteemme on todella edullinen, joten tuotteiden katteet voidaan pitää matalina. Myymme mielummin paljon halvalla kuin vähän kalliilla.

 

 

Arlatecin tavoitteena on:

 

- Olla arvostettu verkkokauppa, joka tunnetaan laadukkaana joka osa-alueella. Meihin voi luottaa vaikka eteen sattuisi jokin ongelma, toimitusviive tai muuta harmillista. Pidämme huolta sinusta.

- Olla myymiemme valmistajien suurin maahantuoja Suomessa ja myöhemmin koko Skandinaviassa. Olemmekin laajentaneet jo Ruotsin markkinoille.

- Mikä on suurin syy siihen, että ihmiset haukkuvat yrityksiä? Asiakaspalvelu. Asiakaspalvelun täytyy toimia luvatulla tavalla ja vastuullisesti. Panostamme tähän ja haluamme pitää sinut tyytyväisenä.

- Rikkoa ikivanhat, suorastaan tyhmät periaatteet ja mallit. Pienellä kirjoitettu präntti jossain, jossa kiistetään kaikki vastuu ja tehdään kaikki kuluttajan kannalta vaikeaksi. Kuulostaako tutulta? Me emme riistä asiakkaitamme. Yrityksistä kuulee paljon pahaa, kun yritys ei kanna vastuutaan, ei huolehdi asiakkaistaan ja "halusivat vaan rahat pois ja siinä se." Me emme toimi näin. Meiltä ostaminen on luotettavaa, riskitöntä, turvallista ja mukavaa - oikeasti!

Haluatko lisätietoja tai kysyä jotakin? Anna palaa! Pyrimme vastaamaan 24h sisällä.