Kuinka ostan?

Tämä video opastaa, kuinka saat ostettua Banggood.com:ista helposti. Banggood.com sivuston saa suomenkieliseksi. 

Ennenkuin ehdit kysyä, niin kyllä, voimme tilata, tullata ja maksaa ALV:it myös puolestasi. Tällöin saat tuotteen halvemmalla, kuin Suomesta ostaessa. Tilauspalvelun hinta alk. 35€.

Kuinka tilaan Kiinasta?

Miksi tilata Kiinasta juuri Banggood.comin kautta

- 14 päivän palautusoikeus

- 12 kuukauden takuu

- Nopea toimitus

- Turvallinen ja riskitön maksu Paypalilla tai luottokortilla

 

 

Kiinasta tilaaminenko muka hankalaa?

Neuvomme sinua, kuinka ostat tuotteita suoraan Kiinasta, jolloin säästät kymmeniä, jopa satoja euroja. Halutessasi annamme myös lisäohjeita, jos tarvitset niitä.

Toimitusaika on ohjeidemme mukaan parhaimmillaan vain 3 arkipäivää sekä tuotteet tulevat suoraan kotiovellesi.

Eli sinun ei tarvitse odottaa viikkotolkulla tuotteita tilatessasi Kiinasta. Jos et osaa englantia, niin älä huoli, vaan lue loppuun ja osaat tilata Kiinasta tuossa tuokiossa! 

  

 

 

Mitä muuta sinun tulee tietää?

 

Kuinka maksan tullin, arvonlisäveron ja muut kulut? Mitä muita kuluja on?

Tuotteen hinnan ja toimituksen (yleensä n. 0€ - 15€) lisäksi joudut maksamaan arvonlisäveron. Puhelimista ei tarvitse maksaa tullimaksua. Arvonlisäveroa maksat hinnan mukana myös joka tuotteesta, jonka Suomestakin ostat.

Arvonlisäveron suuruus on 24%. Jokaisen tuotteen sivulla on "noin" hinta, mikä tuotteen hinta tulee olemaan arvonlisäveron kanssa. Helpoiten kuitenkin saat maksettavan ALV:n määrän selville tältä sivulta: https://alv-laskuri.fi/

Kohtaan "veroton hinta" kirjoita Banggoodin sivuilla oleva hinta. Vastaukseksi saat kokonaishinnan. 300€ tuotteeseen tulee arvonlisäveroa 72€ euroa, eli tuote maksaa 372€. 

 

Kun tuote saapuu Suomeen, saat siitä ilmoituksen. Voit tehdä tulli ilmoituksen tullin sivuilla osoitteessa https://asiointi.tulli.fi/nettituonti/mainpage.html?locale=fi. Toimenpide on yksinkertainen ja helppo.  

 

 

 

 

Paypal on turvanasi, jos saat viallisen tuotteen. Maksamalla Paypalin kautta sinulla on ostajan turva ja rikkinäisen tuotteen sattuessa kohdalle saat useimmiten rahat takaisin. Paypal on ostajiin päin kallellaan. 

Mikäli kuitenkin tilanne on epäselvä tai jotain muuta sattuu, niin Kiinaan tuotteiden palauttaminen on hiukan hankalaa ja kallista. Se maksaa about 60-100€ riippuen lähetystavasta. Mikäli tuote on ehjä, kannattaa se myydä kaverille tai esim nettikirppiksellä eteenpäin, näin pääset paljon helpommalla ja halvemmalla. 

 

Entä jos tulee takuuongelmia ja kuinka pitkä takuuaika on?

Takuuaika on yleensä 12 kuukautta, toki poikkeuksiakin voi olla. Myyjillä on erilaisia käytäntöjä takuun suhteen. Jotkut palauttavat sinulle osan kauppahinnasta, osa pyytää lähettämään tuotteen takuuhuoltoon Kiinaan. Kiinaan lähettäessä takuuhuollossa aikaa menee suoraan sanoen kuukausia. Mikäli et pääse myyjän kanssa sopuun takuuongelman suhteen, niin me voimme auttaa sen suhteen. 

Voit pyytää hinta-arviota korjaukselle osoitteessa https://parashuolto.fi/tarjous/

 

 

 

 

 

 

 

VASTUUVAPAUS

Sivustomme on tehty ainoastaan opastusta ja informatiivista tarkoitusta varten. Arlatec Oy ei ole vastuussa toimitusajoista, takuusta, välillisistä vahingoista tai mistään muustakaan. Asiakas ja myyjä tekevät sopimuksen kaupasta keskenään, eikä se sido Arlatec Oy:ta millään tavalla. 

 

Mikäli asiakas pyytää Arlatec Oy:ta tekemään hänen puolestaan tilauksen, tullauksen, arvonlisäveronmaksun sekä muut muodollisuudet, on kyseessä palvelu. Tarjoamme ainoastaan maksullisen palvelun, jossa tilaamme asiakkaalle hänen haluamansa tuotteen ja hoidamme edellämainitut velvoitteet. Arlatec Oy ei ole vastuussa mahdollisista viivästyneistä toimitusajoista tai muista kolmansien osapuolien toimista. Kun kyseessä on palvelu, ei takuu eikä myyjän virhevastuu sido Arlatec Oy:ta, vaan mahdollisissa virhe-, takuu,- tai palautustilanteissa asiakkaan on oltava yhteydessä myyjään. Asiakas ostaa Arlatecilta ainoastaan palvelun tuotteen toimittamisesta. Asiakkaan pyynnöstä Arlatec Oy voi hoitaa esimerkiksi tuotteen palautuksen takaisin Kiinaan. Kyseessä on maksullinen palvelu ja hinta määräytyy tapauskohtaisesti.