Usein kysyttyä

Miksi ostaisin IP68 suojatun puhelimen?

IP68 suojatut puhelimet todellakin kestävät vettä ja iskuja tavan suojaamatonta puhelinta enemmän. Puhelimissa olevaa herkkää elektroniikkaa on kuitenkin melko mahdotonta valmistaa niin, että se kestää mitä tahansa.

Eli: joo, nämä kestää tavallista puhelinta enemmän, mutta eivät mitä tahansa. Näytöt kestävät tavallista enemmän iskuja ja kyllä, niin rungotkin. 

 

 

Ihme merkkejä, kestääkö nämä sitten oikeasti ja onko nämä muka yhtä hyviä kuin tunnetut merkit? Minähän en mitään kiinalaista osta!!

Loistava kysymys! Tätä on kysytty paljon. Tuotteet ovat täysin yhtä hyviä, jopa parempia, kuin kaupoissa näkemäsi tunnetut merkit. Isotkin valmistajat ovat joskus olleet pieniä, kuten nämä mitä me myymme.

Moni ihmettelee, että miten nämä puhelimet voivat sitten olla yhtä hyviä kuin markkinajohtajat, mutta paljon edullisempia. Tähän on monta erinäistä syytä. Suurin syy on se, että tuotteita ei ole brändätty eli merkistä ei tarvitse maksaa.

 

Jos sana "Kiina" särähtää korvaan ja luulet jo kuulleesi kirosanan, muista että Applenkin tuotteita tehdään Kiinassa. Osa suurista valmistajista taas teetättää tuotteet vielä kiinaakin edullisimmissa maissa. Eiköhän se aihe ole jo sitten loppuunkäsitelty! Ole siis ennakkoluuloton ja kokeile jotain uutta!

 

Kirjoitimme myös blogipostauksen aiheesta: Totuus kiinalaisista puhelimista

 

En ole ikinä kuullutkaan näistä tuotteista. Mistä tiedän, että ne toimivat kuten niiden pitää?

Loistava kysymys! Tarkoituksenamme on löytää kestäviä puhelimia, jotka eivät ole Suomessa vielä kovin tunnettuja. Merkit ovat maailmalla niittäneet mainetta ja saaneet mainioita arvosteluja.